Sleepringen

Onze sleepringen

De sleepringen van sleepringen.nl zijn modulair opgebouwd, waardoor ze snel of uit voorraad geleverd kunnen worden. Veel standaard modellen zijn op voorraad, u hoeft dus nooit lang te wachten op uw sleepringen. De mogelijkheden van klantspecifieke aanpassingen zijn eindeloos. Zo kunnen de circuits naar wens geconfigureerd worden, zijn de bekabeling of bouwvorm aanpasbaar of zorgen we voor een speciale behuizing qua bouwvorm of materiaal. Onze sleepringen zijn ingedeeld in 4 productcategorieƫn.

Compacte sleepringen

De compacte sleepringen zijn er als micro of miniatuur uitvoering met standaard een veelvoud van 6 kanalen. Alle typen maken gebruik van een goud-op-goud of zilver-op-zilver technologie en zijn onderhoudsvrij. Door de kleine diameter van de sleepringen en het gebruik van edele metalen, zijn een lange levensduur, geringe ruis en een lage weerstand een garantie.

Compacte sleepring
Sleepringen met holle as

Sleepringen met holle as

Voor de roterende overdracht van power, signalen en data worden sleepringen met holle as gebruikt, uitgevoerd met goud-op-goud of zilver-op-zilver technologie. De sleepringen zijn compleet geassembleerd, bekabeld en gemonteerd in een kunststof of metalen behuizing.

Sleepringen met fles

Een sleepring met flens wordt aan het einde geplaatst van een draaiende machinedeel. De flensconstructie maakt het mogelijk de draden of mediakoppeling centraal door te voeren. Het is gangbaar als de rotor met flens uitgevoerd wordt. De stator uitvoeren met flens is ook mogelijk.

Sleepringen met flens
Sleepringen Specials

Specials

In de categorie Specials worden de mogelijkheden getoond van Sleepringen voor Ethernet, Modulen met Borstels, Fiber Optical Rotary Joints, Draaicontacten en Media Draaidoorvoeren

Meer over sleepringen

Hoe zorgt u ervoor dat stroom of data op de plaats van bestemming komt als het over draaiende delen getransporteerd moet worden of in beweging moet zijn? Sleepringen zijn het antwoord. Wij denken graag met u mee en zorgen dat uw project op de juiste en een veilige manier voorzien wordt van elektra.

Kijk voor alle informatie over sleepringen op onze sleepringen.nl website!