Over Gileon

en Franke GmbH

Wie is Gileon?

Gileon BV is de trotse leverancier van sleepringen en het hoogwaardige productenpakket van Franke GmbH. Bij Gileon BV hechten we veel belang aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons ervaren team heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche en begrijpt dat het kiezen van het juiste product essentieel is voor het succes van elk project. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen voldoen aan iedere behoefte.

Door de producten rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland te leveren, bespaart dit zowel tijd als kosten. Op het technische team in Duitsland kan er altijd worden teruggevallen voor ondersteuning. Zo bieden wij onze klanten altijd de best mogelijke service.

Wie is Franke?

Erich Franke ontwierp in 1936 het concept van een draadlager. Doelstelling was een licht lopende en ruimte besparende lagering te ontwerpen voor optische instrumenten. In 1949 is de firma Franke door Erich Franke opgericht om draadlagers te produceren en te leveren aan de industrie.  Tegenwoordig biedt Franke een assortiment aan van roterende en lineaire componenten, zowel met als zonder aandrijving. Al meer dan 70 jaar overtuigt Franke consequent zijn klanten met innovatieve en sterk geïndividualiseerde lageroplossingen.

Kwaliteit

Alle mogelijkheden zijn aanwezig voor de ontwikkeling en productie van enkel stuk of series van specifieke lager oplossingen.

Klantspecifiek

De eisen en wensen van de klant zijn bepalend voor de ontwikkeling van onze lineaire en roterende lageroplossingen.

Innovatie

De nieuwste productie en aandrijftechnieken worden toegepast om lageroplossingen uniek te maken. 3D-printen of lagers met direct-drive motoren zijn hier voorbeelden van.

Laten we samenwerken

Bij Gileon BV werken we graag met u samen om een oplossing te bieden die helpt uw succes te vergroten. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.